Bestil en hjemmeside

Få lavet en hjemmeside i WordPress fra 2.800,-

Hosting og domæne

Vi tilbyder en løsning fra simply.com til 498,88 kr.* inkl. moms pr. år, hvor du både får domæne(.dk) og hosting. Med denne løsning får du:

  • Oprettelse af hosting og domæne
  • Opsætning af email
  • Ubegrænset trafik
  • Daglig backup af hjemmesiden
  • Gratis support

Hvis du allerede har et domæne er der også mulighed for, at få flyttet det over til vores hosting løsning.

* Hosting og domæne køb fra simply.com er en regulær viderefakturering. Derfor kan prisen variere.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse er en meget vigtig del af det at have en hjemmeside. Selvom hjemmesiden er færdig, vil der altid komme nye opdateringer til selve WordPress systemet og de installerede temaer og plugins. Derfor anbefaler vi alle vores kunder at tilkøbe vores forenings- og virksomhedsservice med når de bestiller en hjemmeside hos os.

|

Anton fra sohl.dk har været en kæmpe hjælp for os da vores hjemmeside pludselig blev hacket. Han sørgede for at den hackede hjemmeside blev genskabt og placeret i et nyt sikkert miljø. Og ovenikøbet blev siden gjort endnu mere lækker end den var i forvejen. Som kasserer i Præstø Kajak og Paddleklub er det afgørende for mig at vigtige meddelelser såsom regnskaber, budgetter og mødreferater bringes nemt og ubesværet. Den smarte integration til klubbens facebookside sikrer den daglige kommunikation til medlemmerne.

Annie Reichel

Kasserer i Præstø Kajak og Padleklub​
|

Som Webmaster i Præstø Sejlklub havde jeg brug for hjælp til at gøre klubbens kalender mere overskuelig. Anton fra sohl.dk kom hurtigt med en løsning. Ved samme lejlighed opdaterede han vores wordpress løsning.

Peter Nielsen
Webmaster i Præstø Sejlklub

Bestil

Når du bestiller en hjemmeside hos os, vil du kort tid efter modtage en email fra os med nogle spørgsmål omkring din nye hjemmeside. Du er også meget velkommen til selv, at komme med input fra starten, f.eks. tekst og opsætning. Så snart vi har modtaget materialet til hjemmesiden går vi igang med designe den. I forhold til betaling, sker det først når du er tilfreds med hjemmesiden.

7 + 8 =